2012. április 20., péntek

A gyermekek szigete

A mai játszótér ajánlónkban a Margitszigetre szeretnénk felhívni a figyelmeteket! A sziget déli oldalán, a Margit-híd felől található egy tágas, sok mászási lehetőséget kínáló játszótér.


Kisgyermekes családok számára természetesen fontos, hogy a város közepén, viszonylag jó levegőn tölthessék az időt a szabadban. A sziget érdekes kirándulási lehetőségeket kínál, hiszen történelmi romot, kis kápolnát, valamint az elengedhetetlen vadasparkot is meglátogathatjuk. Emellett az is nagy súllyal esik latba, hogy a gyerekek motorral, biciklivel, rollerrel is remekül megközelíthetik ezt a játszóteret. 

Elég nagy területen helyezték el a különböző hintákat, csúszdákat, mászókákat és egyéb, modern lengő-csúszó-forgó alkalmatosságokat. Jól áttekinthető térelrendezésének köszönhetően a családok biztonságban tölthetik el a játszóterezésre szánt időt. 


A játszótéren sokféle, és igazán komoly kihívást jelentő, nem hagyományos mászóka, kötélpálya található, és több csúszda is csak magas akadályok leküzdése után közelíthető meg. Elegendő hinta, és más csúszási alkalmatosságok gondoskodnak a vesztibuláris ingerlésről.
A tervezők a babákra és a nagyobb, ovis gyerekekre is gondoltak, a kisiskolás korosztályig minden gyermek megtalálhatja a számára kihívást jelentő játszási lehetőséget.




Mindezek után már csak hab a tortán a Margitszigeten kapható vattacukor, ami biztosan megédesíti a napunkat. Jó hétvégét kívánunk!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése