2012. május 29., kedd

Titkos részletek a Buborék első Családi Napjáról!

Már sokan kérdeztétek a Bubi Családi Nap részleteit. Sajnos továbbra sem árulhatjuk el a programot, hiszen hová lenne akkor a meglepetés?:-)
Azért pár apró részletet talán kikotyoghatok...

Június 2-án, 9 órakor várunk mindenkit a Kopaszi gát éttermek felőli oldalán. Csak sétáljatok befelé, meg fogtok találni minket!

A Bubi Rajzverseny pályaműveit egy mozgó kiállítás keretében csodálhatjátok meg.
A legkisebbeket babasarokkal, és sok érdekességgel várjuk.
A nagyobbakat és szüleiket családi sorversenyre invitáljuk, ahol minden induló meglepetés ajándékot kap! A meglepetéseket köszönjük a Varázskuckó Játékboltnak, különösképp Áginak, Eszter anyukájának! http://www.varazs.hu/
Meglepetés vendégünk, Tünde, egy lélegzetelállító óriási BubiShow-val kápráztat majd el kicsit és nagyot egyaránt.


Ha esne az eső, akkor sincs nagy baj: bent is szép bubikat tud fújni Tünde...


A sok móka végén a Rajzpályázat díjkiosztója után pedig családi pikniken pihenhetjük ki magunkat, ahová mindenkit szeretettel várunk egy különleges házi limonádéra, és meglepetés nasira.
A sok játék mellett pedig arcfestés és sok-sok meglepetés teszi felejthetetlenné az első Bubi Családi Napot.

Bár az időjárás kiszámíthatatlan, és esetleg eső is lehet, drukkoljunk a napsütéses nyári időért és a felhőtlen szórakozásért közösen! (Azért figyeljétek a Bubi Facebook oldalát, a bejelentkezett családok az e-mail fiókjukat, hogy időben megoszthassuk veletek rossz idő esetén a 'B terves' helyszín címét! Valószínűleg egy Allee közelében lévő nagy tornateremben kapunk helyet, szóval a Családi Nap esős időben sem marad el!)

Találkozzunk szombaton, a Bubi Családi Napon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése