2013. január 7., hétfő

Négy éves lett a Bubi! Egy éves a Bubitippek!


Az újév kapcsán mi is visszatekintettünk az előző évre. Sok minden történt 2012-ben! Szorosabbá vált  a kapcsolatunk, a hozzánk járó családokkal. Javítottuk a kommunikációt a szülőkkel, ennek érdekében több fogadóórát, szülői értekezletet tartottunk, és két alkalommal nyílt órák keretében engedtünk bepillantást foglalkozásaink életébe.

Két családi rendezvényen, a Családi Napon júniusban, és a Mikulás-délelőttön decemberben tölthettünk együtt egy-egy szombat délelőttöt. Mi nagyon jól éreztük magunkat, és örültünk, hogy a több, mint 100 fős rendezvények családias légkörben zajlottak, és a fényképekről vidám gyermekarcok mosolyognak vissza ránk.


A Bubi csapatának alkotó, szerves tagja lett az új pszichológus kolléganő, aki nem csak a gyerekeknek segít a nehézségek feldolgozásában, hanem a szakmai team munkánkat is segíti.
2012-ben is sokan választották a Bubis nyári táborokat. Az egyes turnusokban sok fejlesztés, móka és kacagás mellett sok külső helyszínen szervezett programon vettünk részt.

Megújultak a féléves és az év végi értékeléseink, és szorosabbá vált a kapcsolatunk a külső kollégáinkkal (DSGM terapeuták, óvónők, gondozónők, szakorvosok).
Amellett, hogy a gyerekeket fejlesztettük, mi is nagyon sok képzésen, konferencián vettünk részt, hogy a lehető legmagasabb színvonalú, naprakész tudással segíthessünk a hozzánk forduló családoknak.


A felsorolásból látható, hogy a Bubival nagyon sok minden történt az előző évben, de 2013-ra is rengeteg ötletünk van! Figyeljétek Facebook oldalunkat, Hírlevelünket, a Bubiban a faliújságot, és a blogot, hogy minden információ időben eljusson hozzátok!
És, ha már a blogot emlegettük! A Bubi 4. születésnapja egyúttal azt is jelenti, hogy a Bubitippek blog 1 éves!  



Mindenkinek boldog új évet kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése