2013. november 6., szerda

Megnyitott az ÚJ BUBI!

Rég óta tervezgettük, hogy milyen játékokat szeretnénk elkészíteni, milyen szobában szeretnénk dolgozni, hogyan tudnánk a legsokoldalúbb fejlesztést nyújtani a hozzánk forduló gyerkőcöknek, családoknak. Végre előttünk állt a nagy lehetőség, és megtaláltuk az ideális helyet a második Bubinak! A hosszú hétvégét a két Bubiban töltöttük, és sikerült minden elképzelésünket megvalósítani!
Az eredeti Bubi továbbra is várja a csoportos TSMT-re, iskolaelőkészítő foglalkozásokra, finommotoros-, és grafomotoros fejlesztésre érkező gyerkőcöket.
Az emeleten, az Új Bubiban pedig egy, a Szenzoros Integrációs Terápiához tervezett álomszoba várja a SzIT-re érkező kicsiket, valamint egy letisztult, zavaró ingerektől mentes iskolás méretű bútorokkal is felszerelt tanuló szoba várja az iskolás nagy gyerekeket, valamint a logopédiára járó kisebbeket.
A pszichológiai tanácsadásra kialakított, fotelekkel és megnyugtató szőnyeggel berendezett szoba segíti a pszichológus és a szülők elmélyült beszélgetését.
Rengeteg meglepetést találtunk ki, ami az első két nap tapasztalatai alapján elbűvöli az emeletre érkező lurkókat. A szenzoros szobában felvillanó fények, a tapogatható, simogatható kuckó, a rengeteg lelógó eszköz felkelti az érdeklődést, és mozgásra, szenzoros tapasztalatok begyűjtésére inspirálja a gyerekeket, miközben az összes érzékszervüket bekapcsolhatjuk, ha úgy szeretnénk. Szülőknek is érdemes megnézni!
A II. Szakmai Napon a szakemberek kipróbálhatják, megnézhetik, megérezhetik, megtapinthatják a mi új büszkeségünket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése