2012. március 30., péntek

Mászásra fel!

Végre beköszöntött a tavasz! A gyerekeknek a jó levegőn a helyük, beindult a játszóterezés szezonja. Mi is sokszor ajánlottuk, hogy menjenek a gyerekek mászni, egyensúlyozni, erőlködni, ügyesedni, de nem könnyű megfelelő helyszínt találni ehhez. A legtöbb játszótéren a homokozó, és a vesztibuláris ingerlést biztosító, de mégis elég passzív hinták, csúszdák elvonják a lurkók figyelmét a kötélpályákról, mászó rendszerekről.

Szeretnénk ajánlani pár biztonságos, és a „fejlesztési célnak” is megfelelő játszóteret nektek, és további ötleteket is várunk tőletek! Térképezzük hát fel együtt Budapest játszótereit!

Sorozatunk első állomása az Orczy Kalandpark


A belvárosban, könnyen megközelíthető helyen, jó parkolási lehetőségekkel vár mindenkit az Orczy kert. Egy szép tó, játszótér, egy sokféle játékra-sportolásra alkalmas Nagyrét, erdei futópálya, valamint egy tanuló KRESZ-pálya várja a rollerrel, kismotorral, futóbringával és kerékpárral érkező kicsiket és nagyokat. A park igazi különlegessége azonban a tavaly megnyílt Kalandpark, ahová 100cm-es magasságtól várják a kihívást keresőket.
Kalandparkkal, vagy anélkül, de ajánljuk, hogy próbáljátok ki az Orczy kertet legalább egy jó levegőn eltöltött élvezetes játék erejéig!



Bővebb információt a www.orczykalandpark.hu weboldalon találhattok a mászási lehetőségekről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése